Το κτήμα  έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει οργανωμένους αλλά και μεμονωμένους επισκέπτες στους χώρους του , δίνοντάς τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προιόντα του και την γαστρονομία της περιοχής είτε δίπλα στο αναπαλαιωμένο πηγάδι είτε στον κατάφυτο περιβάλλοντα χώρο του οινοποιείου. Το κτήμα μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να μπορούν να το επισκεφθούν άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ). Ο σύγχρονος περιηγητής ακολουθώντας τους Δρόμους του κρασιού , μια δράση όπου συμμετέχει το Κτήμα ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ, μπορεί να διασχίσει τα πιο γραφικά σημεία της αμπελουργικής ζώνης και να ξεναγηθεί σε όλα τα επισκέψιμα οινοποιεία της. Σας περιμένουμε στο οινοποιείο μας, στη καταπράσινη κοιλάδα του ποταμού Κλαδέου, να σας γνωρίσουμε και να σας χαρίσουμε ένα αξέχαστο οινικό ταξίδι.

Η Ξενάγηση-Γευσιγνωσία μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν κράτησης και αφού έχετε λάβει επιβεβαίωση από το Κτήμα Ολυμπία Γη.

Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 έως 15:00 Σάββατο 10:30 έως 14:30 Το οινοποιείο παραμένει κλειστό Κυριακές και Αργίες